Polisi

Privasi Pelanggan
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pelawat. Jika anda membuat urus niaga atau menghantar e-mel, soalan “berbual” soalan yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini TIDAK akan terpakai untuk tujuan kepentingan luar urusan syarikat. Maklumat anda hanya akan diberikan kepada agensi atau vendor luar (memberitahu anda) hanya jika anda memerlukan kerja bersama untuk projek anda atau yang berkaitan sahaja.

Maklumat Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpulkan semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel, kotak sembang dan aplikasi Whatsapp.

Apa yang Akan Terjadi jika saya Pautan ke Laman Web Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini. Perlu diingat bahawa laman web yang terkandung dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pelawat dinasihatkan untuk meneliti dan memahami dasar privasi setiap laman web yang dilawati.

Pindaan Asas
Jika dasar privasi ini berubah, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan melayari laman ini dengan kerap, anda akan dikemas kini dengan maklumat terkini, cara menggunakan laman web dan cara maklumat dikongsi dengan pihak lain dalam keadaan tertentu